Eten in Biezoender

In Bar Biezoender maken we verse soep en rijkelijk belegde boerenstuuten.

We werken hier met verse lokale streekproducten. In het seizoen worden de groenten geoogst op onze eigen boerderij, Den Uytkant.

Het brood wordt vers gebakken in onze eigen bakkerij, Het Polderhuis.

Beide locaties (Den Uytkant en Het Polderhuis) maken deel uit van het dagbestedingsaanbod binnen Duin en Polder.

Voor kaas en vlees werken we samen met enkele lokale handelaars. ( De Kasteelhoeve, Woumense Vleeshoeve, Van Nevel, Keiemse Kazen, Stijns keukentje…)

Alle soepgroenten worden vers én met de hand gesneden!

Soep, stuutjes, of een lekker warme pannenkoek? Alle gerechten worden bereid en geserveerd door onze medewerkers!

Soep afhalen

Openingsuren

Woensdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 14:00
nu
gesloten

Op het menu

Menukaart openen

Reserveer je tafel

Bel naar Carine:
0499/88 21 10
Klik om te bellen
opgelet: reservaties op de dag zelf enkel telefonisch

of vul het formulier in: