In Bar Biezoender maken we verse soep en rijkelijk belegde boerenstuuten.
Eten in Biezoender
Openingsuren
Woensdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 14:00
nu
gesloten
In Bar Biezoender maken we verse soep, en rijkelijk belegde boerenstuuten.
We werken hier met verse lokale streekproducten. In het seizoen worden de groenten geoogst op onze eigen boerderij, Den Uytkant. Het brood wordt vers gebakken in onze eigen bakkerij, Het Polderhuis. Beide locaties maken deel uit van het dagbestedingsaanbod binnen Duin en Polder.
Voor kaas en vlees werken we samen met enkele lokale handelaars. ( t’Hof van de Rhille, Woumense Vleeshoeve, Den ijsbol, Keiemse Kazen,…)
Alle soepgroenten worden vers én met de hand gesneden! Soep, stuutjes, of een lekker warme pannenkoek? Alle gerechten worden bereid en geserveerd door onze medewerkers!